Audit 2021

Audit 2021

Audit 2021 - QS, VLOG I AMA + ✅

FANON d.o.o. uvijek želi istaknuti koliko je ponosan na svoje ljude koji stvaraju dimenziju više u našem poslovanju! Svaki segment našeg poslovanja sastoji se od kotačića koji guraju ovu korporaciju ka samom vrhu ljestvice i donose nam vodstvo u inovacijama na tržištu!

Želimo zahvaliti radnicima u proizvodnji, transportima, nabavi, prodaji, svima koji su na bilo koji način pomogli da FANON uspješno gazi prema LIDERSKOJ poziciji na tržištu!

ALFA i OMEGA certifikati za izvoz koje smo branili, samo su još jedan od dokaza IZVRSNOSTI naših patenata te hrane koju proizvodimo! Ocijenjeni smo po najstrožijim kriterijima EUROPSKE UNIJE i zadovoljili smo sve standarde!

Godine ulaganja u tehnologije, inovacije i ljude, preko 10 000 internih analiza godisnje (na mikotoksine, dioksine, kemijske analize, pricesne analize - analiza ureaze, kvaliteta pečete, WBC, svih ulaznih sirovina i gotovih proizvoda) pozicioniralo nas je na LIDERSKO MJESTO!

Ništa ne prepuštamo slučaju! Put ka izvrsnosti je težak, ali je posebno vrijedan kada dođeš do cilja!

FANON NE PRATI TRENDOVE, MI POSTAVLJAMO STANDARDE! ✅

Ovaj važan dan za našu tvrtku, na kraju smo začinili čestitkom rođendana našoj Marijeti Bačan koja je vodila ovaj audit!

219682095 4467950213215145 2212948289718064007 n 1

Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće