Obavijest potrošačima!

Obavijest potrošačima!

Tijekom službene veterinarske kontrole, provedene u maloprodajnom objektu našeg kupca, ustanovljeno je prisustvo bakterije salmonela u jednom od naših mnogobrojnih proizvoda, što taj proizvod čini zdravstveno neispravnim i neupotrebljivim za daljnje korištenje te ga sukladno tome povlačimo iz daljnje prodaje.

Radi se o dopunskoj krmnoj smjesi BR SUP 40, u pakiranju od 25 kg i 10 kg serijskog broja 135123040 i 135123041, s rokom trajanja do 09.06.2023, odnosno 10.06.2023.

Bez odlaganja, odmah po dobivanju informacije, ustanovili smo sve bitne elemente (količinu proizvedenog spornog proizvoda, njegovu distribuciju i stanje zaliha) te prije dobivanja službene obavijesti, preventivno naložili njegovo trenutno stavljanje van prodaje, a svim našim kupcima dali jasne upute. Na taj smo način brzo i učinkoviti zaustavili njegovu daljnju prodaju i korištenje. Mala količina proizvedenog proizvoda i uski krug kupaca istog, svakako su olakšali sam postupak.

Proizvod sadrži biljne bjelančevine, koje ponekad mogu sadržavati i bakterije kao što je i neželjena salmonela. Kako bismo smanjili rizik od pojave ove opasnosti, svakodnevno radimo veliki broj kontrola dobavljača, sirovina, gotovih proizvoda i procesa, na svim razinama pa je tako i jedna od njih i ova kontrola provedena na razini maloprodaje. Sveprisutnost ove bakterije glavni je razlog ovakvom pristupu. Iako smo nesretni činjenicom kako je ustanovljena prisutnost salmonele u jednom našem proizvodu, s druge nas strane ta ista činjenica i raduje jer ukazuje na dobro funkcioniranja sustava koji našim potrošačima pruža vjeru u sigurnost naših proizvoda, a sve vodeći se onom narodnom, tko traži taj i nađe. Budite sigurni u naše proizvode.

Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće