Bio-Sil

Osim službeno potvrđenih odlika BIO SIL-a od strane njemačkog regulatora koristimo priliku skrenuti osobitu pažnju na nekoliko vrlo bitnih procesa u silažama koje nam dobar inokulant, zajedno sa ostalim tehnikama siliranja, mora riješiti.

Kako smo, kao tvrtka, u tih 15-tak godina intenzivnog sudjelovanja u procesima proizvodnje silaža, napravili oko 10.000 analiza raznih silaža, držimo da preporuke koje dajemo dolaze temeljem izuzetne baze podataka i iskustava.

KOJE PREDNOSTI DONOSI UPOTREBA BIO-SIL®-a PRI SILIRANJU?

  • Brzi pad pH-vrijednosti (stabilna pH-vrijednost biti će postignuta već za 1-2 dana).
  • Smanjenje gubitka suhe mase za cca. 5%.
  • Povećanje probavljivosti za 2-3%.
  • Povećanje energetske vrijednost za 0,2-0,3 MJ NEL/kg S.T.
  • Poboljšanje  uzimanja hrane i povećanje mliječnosti (najmanje 1 kg/kravi/dan).
  • Smanjenje temperature za vrijeme procesa siliranja za cca. 5°C, a kroz to mali gubitak hranjivih sastojaka i povećanje stabiliteta u skladištenju (nema zaostajanja temperature u silosu).
  • Povećanje sadržaja mliječne kiseline i jako reduciranje fermentiranja octene kiseline, posebno kod mokre silaže do cca. 30% S.T. (nema oštrog mirisa, a time se značajno povećava unos suhe tvari).
  • Tako obrađenom silažom mogu se hraniti životinje već nakon 5 dana (2,5 m/tjedan).
Vezane teme
Hranidba je jedan od najbitnijih čimbenika koji utječu na tov govedi. Predtov, glavni tov i završni tov, minimalno su tri…
Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće