Uzgoj podmlatka

Uzgoj podmlatka

Kako bi uzgojili kvalitetnu, ali i ekonomski isplativu junicu koja će kasnije biti visoko produktivna muzna krava, najvažniji je uzgoj ženske teladi od samog poroda. Svakako da je, uz kvalitetnu hranidbu koja je praćena i poštivanjem dobrobiti životinje, bitna i genetika. 

Kod uzgoja podmlatka potrebno je uzeti u obzir:

  • kolostrum menadžment
  • koncentraciju i vrstu mliječne zamjenice
  • fazni pristup
  • dohranu krutom hranom

Zbog izrazite bitnosti uzgoja podmlatka, Fanon je osmislio potpuni plan hranidbe koji potiče mlade preživače (telad) na što raniju konzumaciju, u što češćim intervalima. Na taj se način potiče prirodna imunološka obrana životinja te se omogućuje životinji da troši energiju na rast, a manje na borbu s izazovima okoliša. Osim toga, Fanonovi savjetnici pružaju najvišu razinu stručne podrške u hranidbi i u farm menadžmentu.

Vezane teme
Patentirana Bypass enegija za Vaše muzne krave Poboljašanje opskrbe energijom za visoko muzne krave Stabilan u buragu, a u tankom…
Fanonovi stručnjaci razvili su ovaj inovativni koncept koji se odnosi na prvih 100 dana. Anatomska građa i fiziološke funkcije probavnog…
Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće