Mineralno vitaminske mješavine

Mineralno vitaminske mješavine

Potpuna hranidba podrazumijeva cjelokupnu opskrbu životinja nutrijentima, a za nju su osim makronutrijenata potrebni i svi esencijalni dodaci poput vitamina, mikroelemenata, pojedinačnih aminokiselina, enzima i mnoštva drugih biološki aktivnih tvari koje sudjeluju u važnim metaboličkim procesima i bez kojih dobro zdravlje, otpornost na stresne utjecaje, vrhunski rast, pravilan razvoj te druge bitne životne funkcije, ne bi bile moguće. Stoga je izuzetno bitno opskrbiti životinje svim tim tvarima u pravilnim količinama, oblicima i na adekvatan način. To predstavlja naš koncept rješenja potpune opskrbe nutrijentima.


Hranidbeni pristup koji njegujemo podrazumijeva: 

  • izbalansirane količine svih ovih dodataka i to na način kojim ćemo osigurati odgovarajuću opskrbu, bez opasnosti od njihovog suviška ili manjka, jer će nedostatak uzrokovati nepravilan rast i razvoj životinja ili pak negativno utjecati na imunitet, dok će njihov suvišak ili nepravilan odnos imati negativan utjecaj na životinju ili pak okoliš. Stoga su naše mješavine specifično prilagođene krmivima koja se najčešće koriste, stupnju aktivnosti i stupnju opterećenosti farme mikroorganizmima, managementu i uvjetima držanja.

Jedan od glavnih značajki naših vitaminsko-mineralnih dodataka je nosač, čija je funkcija maksimalno iskorištenje vitaminskih i mineralnih dodataka. U većini premiksa jedan od glavnih nosača je naš proizvod FIBROFERM, koji je na EUROTIER-u 2014. godine osvojio srebrnu medalju za inovaciju kao proizvod bogat fermentabilnim vlaknima.


Svi korišteni dodaci u našim premiksima ili mineralnim mješavinama, od provjerenih su dobavljača koji su podvrgnuti stalnim i strogim kontrolama uz obavezno praćenje EU i lokalne regulative.

Vezane teme
FibroFerm je novo razvijeni biljni izvor fermentabilnih vlakana s visokim sadržajem sirove vlaknine, NDF-a i ADF-a. Proizveden je korištenjem patentiranje…
S INNACO FaserMineralom razvili smo inovativni specijalni mineralni program i program dopunske hrane za krmače, prasad i tovne svinje koji…
Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće