Rupiol Sunline

Rupiol Sunline

Patentirana Bypass enegija za Vaše muzne krave

  • Poboljašanje opskrbe energijom za visoko muzne krave
  • Stabilan u buragu, a u tankom crijevu visoko probavljiv
  • Profitabilno osiguranje proizvodnje mlijeka
  • Održivo – bez GMO i bez palmine masti

Fanon Spe Rupiol

Ovo je RUPIOL Sunline

Osnovu RUPIOL Sunline-a čine lokalno proizvedena krmiva, non-GMO podrijetla, uzgojena kod naših ratara. Ona se prerađuju korištenjem jedinstvene patentirane tehnologije za proizvodnju hrane zaštićene od buražne razgradnje. Pogača uljane repice, dobivena hladnim prešanjem u našoj uljari, hidrotermički se obrađuje te se tako obrađena zasićuje lako probavljivim, hladnoprešanim uljem uljane repice. Čestice se zatim oblažu slojem suncokretove masti visokog tališta, posebno proizvedene za ovu aplikaciju. Tako se sadržaj štiti od razgradnje u buragu.

Masti i ulja Bjelančevine Hemiceluloza + NFC
35% 22% 19%

Konačni proizvod je inovativni energetski bypass, s minimalno 35% ukupne masti te 22% bjelančevina, koji je u buragu izrazito stabilan, a u tankom crijevu lako probavljiv. Dodatni energetski izvor čini hemiceluloza i NFC koji su lako probavljivi i zaštićeni od buražne razgradnje.

Prednosti RUPIOL Sunline-a

  • Pouzdan izvor energije za visoku mliječnost i kvalitetan sastav mlijeka. RUPIOL Sunline je visoko koncentrirani izvor by-pass energije. Sadrži visoku razinu kvalitetnih, buražno stabilnih  ulja i biljnih masti, lako probavljivih u tankom crijevu. Sadrži i lako fermentabilne strukturne ugljikohidrate, također zaštićene od razgradnje u buragu, ali lako probavljivih u crijevu.
  • Pouzdan izvor bjelančevina za visoku mliječnost i kvalitetan sastav mlijeka. Rupiol Sunline daje visokovrijedni Bypass protein s glukogenim aminokiselinama kako bi se omogućio razvoj mliječnog proteina za visoko proizvodne krave.
  • Sigurna metabolička podrška za stabilnu proizvodnju: višestruko nezasićene masne kiseline u by-pass repičinom ulju otpuštaju se u tankom crijevu te se koriste u potrebnim metaboličkim procesima.
  • Odgovori na važna korisnička pitanja: RUPIOL Sunline sastoji se od genetski nemodificiranih sirovina nabavljenih od regionalno ugovorenih poljoprivrednika te je VLOG certificiran proizvod. Jedinstvena je zamjena za palminu mast u sustavima gdje se ona ne smije koristiti..
  • Iskušan u praksi i siguran: RUPIOL Sunline uspješno se koristi na brojnim Europskim farmama. Također ima sve potrebne certifikate neophodne u proizvodnji mlijeka: QS, VLOG, GMP+, A-FTUTTER, AMA pastus+.
Vezane teme
Fanonovi savjetnici pružaju najvišu razinu stručne podrške u hranidbi i u farm menadžmentu te su sukladno tome i razvili ciklus…
Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće