images/defaults/category-header
Certifikati

Fanon Certifikati shema

Osnova certifikacijskog sustava u Fanonu je organizacijski sustav ISO 9001 kao i HACCP. Od 2013. godine Fanon je certificiran s QS Food Producer za životinje, transport, proizvodnju premiksa, stočnu hranu te trgovačke aktivnosti. Također je i priznati dobavljač hrane, premiksa, robe i prijevoza za međunarodni sustav GMP + i Pastus + za austrijsko tržište. Orijentacija tvrtke prema zahtjevnim tržištima stočne hrane Zapadne Europe rezultirala je uvođenjem sigurnosnog sustava primjerenog za dio njemačkog tržišta.

Od 2017. godine naša tvrtka je dio njemačkog VLOG certifikata koji jamči proizvode neGMO podrijetla. Kako smo podržali sve proizvođače koji svoju proizvodnju grade na lokalno proizvedenim proizvodima bez uporabe GMO-a.Proizvodnja visokokvalitetnih hladno prešanih ulja dovršena je certifikacijom FSSC 22000 standarda, koji je osnovni standard u proizvodnji hrane za ljude, čime je učinjen uspješan korak u tom smjeru.

NAŠI CERTIFIKATI:

Farm management - iskustva naših stručnjaka i istraživanja za maksimalnu učinkovitost vaše proizvodnje

Kontaktirajte našeg savjetnika i saznajte sve što trebate učiniti kako biste unaprijedili učinkovitost i napravili značajne uštede.

Više informacija
Želite li distribuirati ili prodavati Fanon proizvode?

Postanite naš suradnik na principu franšize uz potpunu logističku i stručnu podršku. Više o suradnji

FANONSAVJETNIK -------------- VELIKI KUPCI DISTRIBUCIJE FRANŠIZE

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće