• Govedarstvo

  Fanonovi nutricionisti razvili su široku paletu proizvoda kako bi dali potporu govedarstvu u sustavu krava-tele, uzgoju pomlatka, muznim kravama te tovu goveda.
  U sustavu krava – tele Fanon pruža najvišu razinu stručne podrške u organizaciji, reprodukciji i hranidbi te osobito u pripremi volumiozne hrane. Uzgoj vrhunskog podmlatka (junica) preduvjet je održivoj proizvodnji mlijeka, a najveći broj Fanon proizvoda osmišljen je upravo za muzne krave. Perspektivni tov goveda veliko je područje interersa Fanona.

 • Svinjogojstvo

  Hranidbeni program za prasad predstavlja široku paletu proizvoda koja u najboljoj mjeri zadovoljava potrebe životinja i farmera te omogućuje upotrebu proizvoda u različitim farmskim uvjetima ili za postizanje specifičnih ciljeva.

 • Peradarstvo

  Pod brendom Galina razvijena je linija proizvoda koja pomiče granice u modernoj hranidbi peradi. Drugačijim pristupom u obradi obroka može se smanjiti odnosno izbaciti upotreba antibiotika, a istovremeno poboljšati konverzija i prirast.

 • Ovce i koze

  Pod brandom Capra i Ovina Fanon stručnjaci razvili su potpune i dopunske krmne smjese koje prate razvoj ovaca i koza od samog početka, bilo da se radi o uzgoju za tov ili mlijeko.

 • Kunići i zečevi

  Kako bismo omogućili i olakšali uzgoj i držanje kunića i zečeva Fanon je razvio cjelokupnu paletu proizvoda namijenjih njihovoj hranidbi. Hranidba kunića i zečeva izuzetno je specifična. Brojna fiziološka ograničenja i posebnosti stavljaju pred proizvođača hrane brojna ograničenja i potrebe. Sam je pristup u kreiranju ove hrane izuzetno profesionalan i ništa manje od toga nije prihvatljivo.

 • Specijaliteti

  Specijalizirane formule hrane za posebne potrebe ili vrste životinja.

 • Premiksi - vitaminsko mineralne mješavine

  Dodaci hranidbi koji se koriste za obogaćivanje osnovne stočne hrane s esencijalnim vitaminima i mineralima.

Govedarstvo

Telad

Otvori

Junad

Otvori

Krave

Otvori

Svinjogojstvo

Prasad

Otvori

Tovljenici

Otvori

Krmače

Otvori

Peradarstvo

Tovni brojleri

Otvori

Pilenke

Otvori

Nesilice

Otvori

Purići

Otvori

Patke i guske

Otvori

Ostala perad

Otvori

Ovce i koze

Ovce

Otvori

Koze

Otvori

Kunići i zečevi

Kunići

Otvori

Zečevi

Otvori

Specijaliteti

Specijaliteti

Otvori

Premiksi - vitaminsko mineralne mješavine

Premiksi - vitaminsko mineralne mješavine

Otvori